1000 euro lenen

Stel, je bent bezig met de verbouwing van je zolder en het valt allemaal net iets tegen. Het loopt niet helemaal zoals verwacht en je krijgt te maken met extra uitgaven. Je hebt 1000 euro nodig. Je hebt wel geld op je spaarrekening staan, maar dat was eigenlijk voor andere doeleinden, de vakantie bijvoorbeeld. Je wilt liever niet aankloppen bij je ouders want die hebben je al een keer eerder geholpen. En je wilt ook niet wachten totdat je 1000 euro extra gespaard hebt, want de zolder moet af omdat er binnenkort een kleintje bij komt en er dus extra kamers nodig zijn. In zo een geval is het heel handig dat je terecht kunt bij een kredietverstrekker om 1000 euro te lenen.

En zo zijn er nog veel meer voorbeelden waarbij het handig is om 1000 euro te lenen. Voor de studie van je kinderen bijvoorbeeld, die regelmatig op excursie gaan. Die excursies gaan tegenwoordig niet meer naar Drenthe, maar naar Londen of Praag. Daar hangt dus meestal een flink prijskaartje aan. Dan komen daar ook nog de schoolboeken bij die ieder jaar nodig zijn dus dat tikt aardig aan. Het kan ook zijn dat je auto een reparatie nodig heeft waarvan de kosten flink tegenvallen. Als je dat geld even niet op je rekening hebt staan, kan het ook heel handig zijn om 1000 euro te lenen.

1000 euro lenen aanbieder(s)

Bank of kredietverstrekker

Je zult misschien wel denken: ‘bij een bank kan je toch ook geld lenen, waarom een kredietverstrekker? En wat is het verschil?’ Het verschil tussen een bank en een kredietverstrekker is dat een kredietverstrekker zich vooral richt op consumenten die geld willen lenen voor allerlei verschillende doelen. De kredietverstrekker haalt winst uit de rente-inkomsten van de geldleningen en is hierin gespecialiseerd. Banken lenen ook geld aan consumenten maar zij doen veel meer dan dat. Zij zijn er ook voor de zakelijke markt. Een bank doet bovendien aan vermogensbeheer en handelt in aandelen.

Lenen bij een kredietverstrekker is vaak veel goedkoper dan bij een bank omdat een kredietverstrekker maar één specialisatie heeft. Ook werken ze vaak online waardoor er geen dure panden gehuurd hoeven te worden en ze hebben minder personeel nodig dan een bank. Kredietverstrekkers besparen op een hoop kosten waardoor ze hun rentes lager kunnen houden dan de rentepercentages van banken. Bovendien duurt het bij banken ook vaak langer om een krediet aan te vragen.

Waar moet je op letten bij 1000 euro lenen?

Er zijn veel banken en kredietverstrekkers. Waar moet je nu precies op letten bij het kiezen van het juiste bedrijf? Allereerst zijn er heel veel verschillen in de rentepercentages. Dat heeft met verschillende dingen te maken. Onder andere met de voorwaarden en de looptijd. Lees de voorwaarden dus altijd goed door en denk goed na over de looptijd van je lening. Het klinkt misschien prettig om over een langere periode minder geld per maand te hoeven betalen. Maar het kan zijn dat je dan na een tijd nog betaalt voor iets wat alweer afgeschreven is, en dat is zonde.

Tot slot

Als je 1000 euro wilt lenen voor wat voor doeleind dan ook, dan kan Bedrijfskrediet.net je daarbij helpen. Het is belangrijk om de verschillende kredietverstrekkers met elkaar te vergelijken. En dat kan bij Bedrijfskrediet.net. Zoals eerder in dit artikel al gezegd, de verschillen zijn groot en de ene kredietverstrekker past beter bij je dan de andere. Dat is helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Welke kredietverstrekker komt er voor jou het beste uit om 1000 euro te lenen? Welke voorwaarden passen het best bij je? Vergelijk en de voor jou meest geschikte kredietverstrekker komt er uit.

500x500

1000 euro lenen bedrijfskrediet.net

Banner 250x250

Banner 336x280

Santander consumenten krediet

1000 euro lenen bedrijfskrediet.net

Cashcow Award Funding Circle 2018

Vragen over een bepaald soort lening, neem contact op!