1200 euro lenen

Wist je dat 47% van de huishoudens in Nederland één of meerdere leningen heeft? En dat volgens het Nibud een derde van de huishoudens geen of niet genoeg buffer heeft. Het leven is duur en vaak gaat het salaris al op aan de maandelijkse lasten. Als er dan geen geld op de spaarrekening staat, kan het soms nodig zijn om 1200 euro te lenen. Als er een onverwachte aanslag van de Belastingdienst binnen is gekomen bijvoorbeeld. Of als de schutting van de tuin kapot gewaaid is.

1200 euro lenen aanbieder(s)

Is geld lenen slecht

Vaak wordt gewaarschuwd voor het lenen van geld. Maar heeft het echt zoveel risico’s? Belangrijk is dat je er niet te makkelijk over denkt en dat je je realiseert dat het geld kost. Denk goed na over het bedrag wat je nodig hebt. Wil je 1200 euro lenen? Dan moet je eerst bedenken of je dat echt nodig hebt. Het Nibud heeft onderzocht dat 63% van de huishoudens liever minder had geleend. Als je zeker bent van voldoende inkomsten gedurende de looptijd van de lening, dan hoef je er zeker geen slecht gevoel over te hebben om 1200 euro te lenen.

Een krediet is in veel gevallen een goede uitkomst bij tijdelijk geldtekort. Als je 1200 euro wilt lenen voor een onverwachte aanslag van de Belastingdienst, dan heb je dat vaak binnen afzienbare tijd afgelost. Je hebt niet in een keer 1200 euro hoeven uitgeven en het bedrag is wel betaald. Nadat de lening is afgelost kun je gewoon weer verder met sparen. Bovendien is het vaak mogelijk om extra af te lossen waardoor je eerder van de maandlasten af bent. Je hoeft er dus zeker geen slapeloze nachten over te hebben als je bij een kredietverstrekker 1200 euro hebt geleend. Je hebt het namelijk verantwoord gedaan.

Vier tips

Er zijn wel een paar dingen waar je op moet letten bij het afsluiten van een lening bij een kredietverstrekker. We geven je vier tips met de belangrijkste zaken waar je op kunt letten als je 1200 euro wilt lenen:
Maak een verantwoorde keuze. Vraag meerder offertes aan om 1200 euro te lenen en vergelijk die offertes goed met elkaar.
Bedrijfskrediet.net werkt alleen met betrouwbare kredietverstrekkers. Dat is belangrijk bij het afsluiten van een lening.
Kijk goed naar de verschillende rentepercentages van de kredietverstrekkers. Deze kunnen flink afwijken.
Neem geen overhaaste beslissingen.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet?

Er bestaan verschillende leenvormen. Zo is er het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. Wat is nu precies het verschil? Bij een persoonlijke lening staat de rente vast zolang de lening loopt. Je leent eenmalig een vast bedrag, bijvoorbeeld 1200 euro. Je betaalt ook per maand een vast bedrag om de lening af te lossen. Een doorlopend krediet daarentegen is een flexibele lening waarbij je steeds geld kunt opnemen en aflossen. Het bedrag wat je per maand betaalt, staat dus niet vast. Je betaalt namelijk alleen rente over het bedrag wat je geleend hebt en dat verandert steeds.

Online vergelijken en afsluiten

Als je 1200 euro wilt lenen gaat dat heel makkelijk. Je kunt alles online regelen. Via Bedrijfskrediet.net kun je verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Je vult het leenbedrag, de looptijd en de leenvorm in en bedrijfskrediet.net geeft verschillende resultaten van kredietverstrekkers die het beste aansluiten bij jouw behoeften. Vervolgens kun je alles online regelen. Heel makkelijk dus als je snel 1200 euro nodig hebt. Maar ook al heb je snel het geld nodig, kijk dan toch nog goed naar de tips die we hierboven hebben beschreven. Want je moet het wel verantwoord doen.

500x500

1200 euro lenen bedrijfskrediet.net

Banner 250x250

Banner 336x280

Santander consumenten krediet

1200 euro lenen bedrijfskrediet.net

Cashcow Award Funding Circle 2018

Vragen over een bepaald soort lening, neem contact op!