1400 euro lenen

Soms is het lastig om rond te komen met je salaris. Vooral gezien het gegeven dat alles steeds duurder wordt en je vaak onvoorziene uitgaven hebt. Het is dan ook volledig te begrijpen dat je een krediet nodig hebt als het financieel even tegen zit. Niet iedereen heeft namelijk spaargeld op de plank liggen. Het is fijn als je ergens 1400 euro lenen kan als je bijvoorbeeld geld nodig hebt om een defecte wasmachine of koelkast te vervangen. Dit soort apparatuur gaat nu eenmaal wel eens stuk en daarvoor moet je een vervangend exemplaar vinden.

Een wasmachine of een koelkast kun je uiteraard tweedehands kopen via Marktplaats of desnoods bij een kringloopwinkel, maar het nadeel is dat je mogelijk binnen afzienbare tijd alweer een nieuwe moet kopen. Tweedehands artikelen gaan immers niet altijd even lang mee. Een nieuw artikel kopen is dus een logische keuze, maar daarvoor heb je dus geld nodig. Uiteraard is dit slechts een voorbeeld. Je kunt ook voor andere doeleinden 1400 euro lenen. Dat kan bijvoorbeeld een vakantie zijn of je wilt iets voor je kinderen kopen. Veel mensen lenen ook geld omdat ze voor de studie van hun kind of kinderen iets moeten kopen, maar daarvoor het geld niet hebben. Voor het lenen van dergelijke bedragen kun je terecht bij tal van kredietverstrekkers. Deze kun je eenvoudig online vinden en benaderen.

1400 euro lenen aanbieder(s)

Waar wil je het geld lenen

Allereerst is 1400 euro lenen een groot bedrag om even aan je naasten te vragen. Zeker omdat dit voor vervelende situaties kan zorgen. Er ontstaat immers vaak snel ruzie over uitgeleend geld. Daarom is het niet altijd verstandig om bij naasten aan te kloppen voor een dergelijke lening. Stel dat iemand je wel geld wil lenen, maar dat diegene het over een week of twee weken weer terug wil hebben? Het is natuurlijk verleidelijk om dat geld aan te nemen, maar kun je het wel over een week of twee weken terug betalen? Als dat niet het geval is, is het raadzaam om uit te kijken naar andere opties. Bijvoorbeeld de bank, maar bij een bank is het tegenwoordig lastig om snel een krediet te krijgen. Banken zijn streng en je moet vaak veel zaken aanleveren voordat je in aanmerking komt voor een lening.

Wat te doen bij geld problemen

Via online kredietverstrekkers kun je eenvoudig een verstrekker van leningen vinden. Bedrijfskrediet.net biedt hier bijvoorbeeld een oplossing voor om op een veilige en verantwoorde manier 1400 euro te lenen. Bij bedrijfskrediet.net worden de kredietaanbieders op alle belangrijke aspecten en op een overzichtelijke manier vergeleken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Belangrijk om te weten

Het geleende bedrag moet je uiteraard terugbetalen. Dit doe je door maandelijks een klein percentage van het gehele bedrag met rente over te maken naar de kredietverstrekker. Het rentepercentage is bij elke kredietaanbieder anders. Tevens is de rente de winst die ze maken. Hoe lang je maandelijks moet terugbetalen is verbonden met de doorlooptijd van de lening. Let hierop bij het aanvragen van een krediet. Je kan er een langere tijd aan vast zitten én het heeft invloed op je maandelijkse kosten.

Voor- en nadelen

De voordelen van 1400 euro lenen zijn als volgt. Je ontvangt allereerst het geld dat je hard nodig hebt. Op deze manier kun je weer even ademhalen en zijn je ergste geldzorgen verleden tijd. Het lenen gaat gemakkelijk en snel door het duidelijke overzicht op bedrijfskrediet.net. Enerzijds zijn dit de voordelen aan het lenen van 1400 euro. Anderzijds zijn er uiteraard ook nadelen aan het lenen van 1400 euro. Geld lenen kost immers nog altijd geld.

500x500

1400 euro lenen bedrijfskrediet.net

Banner 250x250

Banner 336x280

Santander consumenten krediet

1400 euro lenen bedrijfskrediet.net

Cashcow Award Funding Circle 2018

Vragen over een bepaald soort lening, neem contact op!