400 euro lenen

Op onze website hebben wij uitgelegd hoe je onder andere 100 euro en 300 euro kunt lenen. Maar, hoe zit dat dan met 400 euro? Er zijn ook veel situaties denkbaar waarin je per direct de beschikking wenst te hebben over 400 euro. Hoe kan je het dan aanpakken om een lening van 400 euro te krijgen?

Allereerst willen we je als tip geven om de verschillende kredietverstrekkers te vergelijken. In Nederland zijn namelijk meerdere partijen actief die je een lening van 400 euro kunnen verstrekken. Maar, deze partijen hanteren allemaal andere voorwaarden. Let hier dan ook goed op.

400 euro lenen aanbieder(s)

Mogelijkheden 400 euro lenen

Je kunt in feite uit twee partijen kiezen: enerzijds een kredietverstrekker en anderzijds een bank. Een bank is ook een kredietverstrekker, maar bij een bedrag van 400 euro werkt dat net iets anders. Je kunt bij een bank namelijk een rekening courant krediet aanvragen. Hiermee is het mogelijk om een bepaald bedrag in het rood te staan; in dit geval 400 euro.

Anderzijds kan je bij een kredietverstrekker ook een minilening aangaan. Een minilening met een bedrag van 400 euro. Dit bedrag dien je vervolgens, conform de voorwaarden van de kredietverstrekker, terug te betalen.

Voorwaarden 400 euro lenen

Bij het terugbetalen van een lening van 400 euro moet je op twee aspecten letten: de rente en de looptijd. De hoogte van het rentepercentage bepaalt hoeveel geld je terug dient aan de kredietverstrekker, bovenop het bedrag van 400 euro. De looptijd bepaalt vervolgens hoeveel dagen/maanden je de tijd hebt om aan je betalingsverplichtingen te voldoen.

Let bij het afsluiten van een lening van 400 euro ook altijd op de mogelijkheid van een BKR registratie. Je wilt absoluut geen BKR registratie; zorg er dan ook voor dat je een kredietverstrekker kiest waarbij je een dergelijke registratie niet krijgt.

500x500

400 euro lenen bedrijfskrediet.net

Banner 250x250

Banner 336x280

Santander consumenten krediet

400 euro lenen bedrijfskrediet.net

Cashcow Award Funding Circle 2018

Vragen over een bepaald soort lening, neem contact op!