500 euro lenen

Helaas heb je niet op alles in het leven invloed. Je hebt bijvoorbeeld geen invloed op een laptop die onverwachts kapot gaat. Je hebt ook geen invloed op een schade aan je auto waar je helaas niet verzekerd voor bent. Nee, dit zijn slechts enkele voorbeelden van tegenslagen in het leven. We bedoelen hier eigenlijk financiële tegenslagen mee. Het is namelijk niet zo dat elk Nederlands huishouden een flink potje met spaargeld heeft. Integendeel zelfs. Ondanks dat Nederland een welvarend land is, hebben we toch met relatieve armoede te maken. Gelukkig bestaat er voor een ieder mogelijkheden om alsnog aan geld te komen.

Stel dat je op een bepaalde dag zo’n 500 euro tekort komt. Deze 500 euro heb je nodig voor de aanschaf van een nieuwe laptop of voor het laten herstellen van de schade aan je auto. Wat doe je dan? Je hebt in ieder geval meerdere mogelijkheden. Maar, de kans is aanwezig dat je nog niet op de hoogte van alle mogelijkheden bent. Mede daarom hebben wij dit artikel geschreven waarin we alle mogelijkheden voor 500 euro lenen op een rijtje zetten.

500 euro lenen aanbieder(s)

Van familie lenen

Je hoort het behoorlijk vaak terugkomen: een ruzie binnen een familie vanwege geld. Het lenen van geld bij je familie is altijd een optie, maar levert wel de nodige risico’s op. Heb jij bijvoorbeeld zin in ruzie met je familie voor een bedrag van 500 euro? In onze ogen is dit zeker geen verstandige keuze. Je loopt meer risico dan dat het je daadwerkelijk oplevert. Mocht je wel besluiten om geld van familie te lenen: maak hier duidelijke afspraken over en zet deze op papier.

Lenen van een bank

Wil je graag 500 euro lenen? Je kunt daarvoor ook een bank binnenstappen en vragen om een kortlopende lening. De ervaring leert echter dat dit niet al te makkelijk gaat. Je bent sowieso al een tijdje bezig voordat je de lening ook daadwerkelijk aangevraagd hebt. Dit alles heeft te maken met de vele regels en wetten die bij het aanvragen van een lening om de hoek komen kijken. Deze regels maken het project behoorlijk lastig, waardoor ook dit geen al te geschikte optie is.

500 euro lenen bij een kredietverstrekker

Tot slot willen we graag nog de laatste mogelijkheid aanstippen: het aanvragen van krediet. Je kunt zowel op persoonlijke titel als op zakelijke titel een (bedrijfs)krediet aanvragen. Een krediet heeft enkele zwaarwegende voordelen ten opzichte van de 2 hierboven genoemde mogelijkheden. Zo is het mogelijk om te allen tijde het gewenste bedrag op te nemen. Je hebt niet te maken met regels waarop je het geld wel of niet op mag nemen. Nee, als jij het geld volgende week nodig hebt om je laptop te vervangen, kan jij het geld volgende week opnemen. Je bent met een krediet dan ook bijzonder flexibel en kunt snel inspringen op de huidige situatie.

Mogelijkheden vergelijken

Als je 500 euro gaat lenen, moet je wel nadenken over de eventuele gevolgen. Elke kredietverstrekker doet niet namelijk niet voor niets. Je moet daarom altijd de verschillende mogelijkheden met elkaar vergelijken. Wellicht is het in jouw situatie vele malen voordeliger om het tóch bij een familielid te lenen. Ook kan het zo zijn dat twee verschillende kredietverstrekkers een ander rentepercentage rekenen bij een bepaald krediet. Ook in dat geval is het verstandig om de verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Op bedrijfskrediet.net kan je verschillende handige tools vinden. Met dank aan deze tools kan je efficient en slim mogelijk 500 euro lenen.

Deze 500 euro komt in een later stadium absoluut van pas. Denk hierbij aan de inleiding van het artikel waarbij we verschillende situaties besproken. Deze situaties kunnen behoorlijk stressvol zijn. Het is dan ook prettig om te weten welke stok je achter de deur hebt. We willen je dan ook aanraden om naar de mogelijkheden te kijken op het moment dat je het nóg niet nodig hebt. Bekijk en vergelijk de verschillende mogelijkheden. Mocht je dan ooit zelf 500 euro moeten lenen, ben je in ieder geval op de hoogte van alle aspecten.

Ook willen we graag nog aanstippen dat geld lenen geld kost. Je hoort deze leus behoorlijk vaak op radio en televisie. Het is dan ook absoluut de waarheid. Het is heerlijk om even snel 500 euro te lenen, maar denk ook goed na over de gevolgen. Heb jij in de nabije toekomst voldoende liquide middelen om de rente te betalen en de lening af te lossen? Denk hier goed over na voordat je een keuze gaat maken!

500x500

500 euro lenen bedrijfskrediet.net

Banner 250x250

Banner 336x280

Santander consumenten krediet

500 euro lenen bedrijfskrediet.net

Cashcow Award Funding Circle 2018

Vragen over een bepaald soort lening, neem contact op!