800 euro lenen

Is een onderdeel van je auto kapot gegaan, terwijl je wel met je auto elke dag naar werk moet? Kost dit onderdeel, plus bijbehorende reparatie, € 800 terwijl je dat geld op dit moment niet hebt liggen? Niet getreurd! Er zijn mogelijkheden om op zeer korte termijn 800 euro te lenen. Vele kredietverstrekkers in Nederland bieden je namelijk de mogelijkheid om 800 euro te lenen. Dat klinkt prettig, niet waar?

Bij het lenen van 800 euro moet je wel rekening met de rente en de looptijd houden. Daarover kan je meer lezen onder het kopje ‘De voorwaarden’.

800 euro lenen aanbieder(s)

Mogelijkheden 800 euro lenen

Zoals we al zeiden, is het mogelijk om 800 euro te lenen bij een kredietverstrekker. Voorbeelden van dergelijke kredietverstrekkers zijn bijvoorbeeld Ferratum en Santander. Dergelijke partijen bieden het krediet aan jou aan en vragen daarvoor een bepaalde commissie. Die commissie staat ook wel bekend als de rente.

Ook kan je ervoor kiezen om een rekening courant krediet bij je bank af te sluiten. Hierbij heb je echter mogelijk te maken met een BKR registratie; dat wil je uiteraard voorkomen. Het is dan ook maar de vraag of dit een juiste oplossing is om spoedig aan 800 euro te komen.

Voorwaarden 800 euro lenen

Ja, het lenen van 800 euro is uiteraard niet gratis. Bij het vergelijken van de kredietverstrekkers voor het lenen van 800 euro moet je dan ook op bepaalde voorwaarden letten. Het draait daarbij met name om de looptijd en de rentevoet. Hoeveel rente moet je terug betalen? En in hoeveel dagen/maanden dien je de 800 euro plus rente terug te betalen? Dat zijn belangrijke vragen waar je antwoorden op moet zien te vinden.

Als je eenmaal een geschikte kredietverstrekker gevonden hebt, staat de 800 euro al snel op je rekening. Op dat moment kan je jouw auto alsnog laten repareren!

500x500

800 euro lenen bedrijfskrediet.net

Banner 250x250

Banner 336x280

Santander consumenten krediet

800 euro lenen bedrijfskrediet.net

Cashcow Award Funding Circle 2018

Vragen over een bepaald soort lening, neem contact op!