B2B Business Lening Review

Voor het aanvragen van een zakelijk krediet kan je bij B2B Businesslening aankloppen. Deze kredietbemiddelaar is gespecialiseerd in het verstrekken van zakelijke kredieten. Met een zakelijk krediet ben je als ondernemer zijnde in staat om investeringen te doen. Investeringen die uiteindelijk ten goede komen voor de omzet en de groei van je bedrijf.

Informatie over B2B Business Lening

B2B Businesslening is een onderdeel van de Ferratum Group. Officieel komt B2B Businesslening uit Zweden, maar is nu dus onderdeel van de Ferratum Group. Dit is overigens wereldwijd één van de grootste verstrekkers van onder andere minileningen en flitskredieten. De Ferratum Group is ondertussen wereldwijd actief, waardoor Nederlandse ondernemers een zakelijk krediet bij B2B Businesslening kunnen krijgen.

De voordelen van een bedrijfskrediet bij B2B Businesslening? De aanvraag is online in te dienen, de aanvraag wordt binnen 1 werkdag beoordeeld en je hebt niet te maken met papierwerk. Bovendien is het mogelijk om een bedrag, vanaf €2.000, zonder onderpand te lenen. Tot slot willen we aanstippen dat je niet te maken hebt met een BKR registratie en dat je tussentijds af kunt lossen; boetevrij welteverstaan.

Zakelijk krediet bij B2B Business Lening

B2B Businesslening heeft relatief strenge voorwaarden gesteld aan ondernemers die bij hen een krediet aan willen gaan. De volgende voorwaarden gelden namelijk:

Het bedrijf moet minimaal 12 maanden bestaan
De omzet van het bedrijf moet minimaal € 75.000 bedragen
De eigenaren van het bedrijf moeten woonachtig in Nederland zijn
Het bedrijf moet een zakelijk bankrekeningnummer hebben
Het bedrijf moet geregistreerd/gevestigd zijn op een fysieke werklocatie inclusief een adres.

Door deze voorwaarden is B2B Businesslening dan ook met name interessant voor ondernemingen die al langere tijd bestaan. Voor de startende ondernemer is B2B Businesslening minder geschikt, met name vanwege de verplichting omtrent de omzet.

Het aanvragen van een zakelijk krediet bij B2B Businesslening gaat behoorlijk simpel. Je hoeft alleen een online formulier in te vullen. Vervolgens ontvang je per mail een vrijblijvende offerte. Hier kan je akkoord opgeven, waarna je binnen 1 werkdag het geld op je zakelijke rekening kunt ontvangen.

Rentepercentage bij zakelijk krediet

Uiteraard kan B2B Businesslening niet zomaar een bepaald bedrag ter beschikking stellen. In ruil hiervoor vraagt deze Zweedse partij een bepaalde rente. Een kenmerk van deze rente is dat deze gebaseerd wordt op het risicoprofiel van de onderneming. Online zijn echter wel voorbeelden te vinden van het rentepercentage.

Bij een kredietlimiet van € 2.000 kan je uitgaan van een rentepercentage om en nabij de 3%. Tevens moet je hierbij uitgaan van een looptijd van 6 tot 18 maanden.

Overigens is het zo dat je alleen rente betaald over het bedrag dat je ook daadwerkelijk opneemt. Stel dat je maar € 1.000 opneemt, hoef je alleen over deze duizend euro de rente te betalen.

Uitbetalingen bij zakelijk krediet

Als de aanvraag volledig goedgekeurd is, kan het geld al binnen 1 werkdag op je zakelijke rekening staan. Hierdoor kan je snel in een nieuwe machine investeren of een nieuwe voorraad inslaan.Het aflossen van het zakelijk krediet gebeurt één keer per maand. Hiervoor gelden vaste maandelijkse termijnen die je in de offerte terug kunt vinden. Het bedrag dat je af moet lossen, bestaat voor een deel uit de aflossing en voor een deel uit de rente. Het exacte rentepercentage is dus afhankelijk van het risicoprofiel van je onderneming en is ook terug te vinden in de offerte.Het terugbetalen van het zakelijk krediet begint 30 dagen nadat het geld op je rekening gestort is. Vervolgens wordt er maandelijks een vast bedrag afgeschreven, totdat de looptijd van het zakelijk krediet verstreken is.

De voordelen van B2B Business Lening

Je kunt snel geld lenen zonder onderpand
Je kunt het zakelijke krediet online aanvragen
De aanvraag wordt binnen 1 werkdag in behandeling genomen
Je hebt niet te maken met verborgen kosten
Je hebt niet te maken met een BKR registratie
Je kunt tussentijds boetevrij aflossen

 

Andere Leningen vergelijken

Vragen over een bepaald soort lening, neem contact op!