Bridgefund Lening Review

Ben je als ondernemer op zoek naar mogelijkheden om op korte termijn over geld te kunnen beschikken? Wellicht is het een mogelijkheid om bij Bridgefund een zakelijke lening aan te vragen. Lees in deze review alles over de zakelijke leningen van Bridgefund, de bijbehorende voorwaarden en alle voordelen van deze kredietbemiddelaar.

Als ondernemer heb je soms geld nodig. Geld om een nieuwe machine aan te schaffen of om een nieuwe voorraad aan te leggen. IN dergelijke situaties kan het verstandig en lonend zijn om een zakelijke lening bij Bridgefund af te sluiten.

Informatie over Bridgefund

Bridgefund is opgericht met het doel om startende ondernemers verder te helpen. Startende ondernemers zijn namelijk ontzettend belangrijk voor de economie. Dat heeft Bridgefund ook ingezien en op basis daarvan hun zakelijke lening in de markt gelanceerd.

Een leuk kenmerk van Bridgefund is dat het een origineel Nederlands bedrijf is. Het bedrijf is opgericht door de Amsterdamse ondernemer Julian van de Steeg. Dankzij Bridgefund hebben vele startende ondernemers een vliegende start kunnen maken.

Zakelijk krediet bij Bridgefund aanvragen

Bij Bridgefund is het mogelijk om een zakelijk krediet tussen de €5.000 en €250.000 aan te vragen. Een onderscheidend kenmerk daarbij is dat Bridgefund niet naar de jaarcijfers of bedrijfsplannen kijkt. Nee, Bridgefund kijkt enkele naar de cashflow van het bedrijf.

Daarnaast stelt Bridgefund enkele voorwaarden aan een zakelijk krediet:

Het terugbetalen van het zakelijk krediet vindt per dag plaats
Het bedrijf moet een omzet van minimaal €6.000 per maand hebben
Het bedrijf moet minimaal 12 maanden ingeschreven zijn bij de KVK
Het bedrijf moet de BTW aangiftes van de afgelopen 4 kwartalen ter beschikking stellen
Het bedrijf moet in Nederland gevestigd zijn
Het bedrijf moet openheid over contractuele verplichtingen geven
Het bedrijf moet over een Nederlandse, zakelijke rekening beschikken

Rentepercentage bij zakelijk krediet

Bridgefund rekent met een vast rentepercentage van 1% per maand. Dit rentepercentage geldt voor elke onderneming die een zakelijk krediet bij Bridgefund afsluit.

Aan de hand van een bedrijfsanalyse wordt vervolgens bepaald welke rente opslag hier boven op. Dit rentepercentage varieert van 0,5% tot 2,5% per maand. De maximale rentevoet bedraagt dus 3,5% per maand. Deze rente wordt gerekend bij een looptijd van 1 tot 18 maanden en een kredietlimiet tussen de €5.000 en €250.000.

Uitbetalingen bij zakelijk krediet

Na het afsluiten van een zakelijk krediet heb je op elk gewenst moment de beschikking over het krediet. Ideaal als je een machine moet kopen of in bijvoorbeeld een nieuw voorraad moet investeren.Het terugbetalen van het zakelijk krediet vindt dagelijks plaats. Middels een automatische incasso wordt er dagelijks een klein bedrag (rente + aflossing) van de zakelijke rekening afgeschreven. Op die manier heb je na een xx aantal maanden het krediet reeds terugbetaald.Als je het zakelijk krediet aangevraagd hebt, heeft Bridgefund maximaal 24 uur nodig voor het geven van uitsluitsel. Tevens wordt er direct aangegeven hoeveel je zou kunnen lenen en tegen welke voorwaarden.

De voordelen van Bridgefund

Je hoeft geen bedrijfsplan of jaarcijfers aan te leven
Je kunt het zakelijk krediet zonder onderpand aangaan
Je kunt tussentijds boetevrij aflossen
Je hebt binnen 24 uur uitsluitsel over je aanvraag
Het aanvragen van het zakelijke krediet gaat snel en is volledig gratis
Het terugbetalen van het zakelijk krediet gaat middels een dagelijkse automatische incasso.

Andere Leningen vergelijken

Vragen over een bepaald soort lening, neem contact op!